Kako sam preživeo avionsku nesreću 26. juna? Jedan telefonski poziv mi je spasao život

Zdravo svima!
Ja sam Jovan i trebalo je da umrem 26. juna ove godine. Ova avionska nesreća bila je na svim svetskim vestima. I trebalo je da i ja budem tamo.

Sada ću vam ispričati zašto nisam bio tamo. Na kraju krajeva, ako je to spaslo moj život, može spasiti i vas i vaše voljene od katastrofe. Ako poslušate moj savet, vaš život će se dramatično promeniti, kao što se to desilo i meni.

Prvo sam pomislio da je to šala

Pa, otprilike nedelju dana pre katastrofe, surfovao sam internetom i slučajno naišao na sajt sa mističnim imenom „Saznajte datum svoje smrti“.

Odlučio sam da se zabavim i odgovorio sam na nekoliko pitanja u upitniku, ali umesto standardno smešnih rezultata, kao što se obično događa sa ovom vrstom testova, dobio sam poziv za čet sa astrologom.

Ali više nije bilo smešno. Činilo se da čak i kroz ekran ona zrači nekom neobjašnjivom mističnom snagom. Pri svakom njenom odgovoru ekran je vibrirao. Odgovorio sam na nekoliko pitanja koja mi je postavila astrolog, a u jednom trenutku ona se vidno zabrinula i rekla mi da mora da mi kaže nešto izuzetno važno.

Ostavila mi je glasovnu poruku na sekretarici i zatražila da hitno pozovem i poslušam je. Objasnila mi je da nikada ne ulazi u dijalog jer je to previše energetski iscrpljuje i oduzima joj mnogo vremena. Samo je trebalo da pozovem broj mobilnog telefona i poslušam poruku...

Nikada neću prestati da se zahvaljujem svojoj srećnoj zvezdi na pomoći!

U poruci, astrolog mi je ispričala neke stvari o meni, i na moje veliko iznenađenje, skoro sve je bilo tačno. Ali onda... Onda mi je direktno rekla: „Ako planirate da idete negde 26. juna - po svaku cenu otkažite taj put! Ako to ne uradite, 26. jun ove godine biće datum vaše smrti!“

U nekom drugom slučaju ja bih se samo nasmejao i prekinuo vezu. Ali, stvar je bila u tome što sam nekoliko dana ranije kupio kartu čiju sam sliku postavio iznad. Trebalo je da letim u inostranstvo da se opustim nekoliko dana. Pošto sam saslušao poruku do kraja, nisam znao šta da radim. S jedne strane, neki tamo astrolog sa interneta rešila je da me uplaši... Ali, sa druge strane - bilo je previše slučajnosti!

Otkazao sam svoje putovanje u poslednjem trenutku. Jednostavno, samo nisam otišao. Čak nisam ni vratio svoju kartu. I za nekoliko sati video sam vesti... Nećete mi verovati, ali skoro da sam se onesvestio; tresao sam se nekoliko sati. Mogao sam biti tamo. TREBALO JE da budem tamo i umrem. Ali, slučajno izabran sajt na internetu i poruka koju mi je astrolog ostavila, pomogli su mi da ponovo ispišem svoju sudbinu!

Da nije bilo tog razgovora, sada bih bio mrtav!

Da nisam slučajno naišao na OVAJ SAJT i da nisam poslušao poruku, SADA ME NE BI BILO!!! Još uvek ne mogu da verujem u to i da u potpunosti shvatim da sam bio toliko blizu smrti i da sam joj pobegao u poslednjem trenutku. Mnogo sam razmišljao o tome zašto ona nije predskazala katastrofu. Na kraju krajeva, 73 nevinih ljudi je poginulo. A ona je spasla samo mene?

Očigledno, zato što me je slučajnost odvela do nje i zato što sam odlučio da uradim „ZABAVNI“ TEST KAKO DA OTKRIJETE DATUM SVOJE SMRTI, za koji se pokazalo da je ozbiljniji od samog života. Ne znam koliko još dugo neću moći da spavam noću, postavljajući pitanja i tražeći odgovore. Ali glavna stvar je – ja sam živ!

Napisao sam ovu pomalo zbrkanu poruku kako bih je podelio sa onima koji će je smatrati korisnom i kako bih podelio kontakt astrologa koja mi je spasla život. Ako ste vi ili oni koje volite u opasnosti - ona će spasiti i vas.

Možda sam preživeo samo zato da bih pomogao tebi? Ili svima vama?

Ako se ne plašite onoga što će vam biti otkriveno, samo kliknite na dugme ispod - to će vas odvesti do kratkog upitnika, i nakon što ga popunite, astrolog će vam poslati ličnu poruku ako vam je pomoć potrebna. Ako niste u opasnosti, ona će vam samo poslati poruku da ćete živeti dugo i poželeće vam lep dan.

Da, zaista je zastrašujuće kliknuti ovo dugme. Ali je to spaslo moj život. Sada to može spasiti vas ili vaše najdraže... Razmislite kako biste se osećali znajući da ste mogli da sprečite nešto zaista užasno, ali to niste uradili.

Vaš komentar

  • U stvari, ja ne verujem u ovakve stvari, ali ako govoriš istinu - pomalo je jezivo, uh!
  • Zvala sam ovog astrologa i ona mi je rekla da osiguram svoj auto. Moj život nije u opasnosti, ali postoji rizik da doživim saobraćajnu nesreću. I, onako usput, astrolog mi je rekla boju mog auta i gde sam planirala da idem!!! Pa, uzela sam osiguranje za svoj auto, ali ću se možda manje voziti u narednih nekoliko dana...
  • Bravo, Jelena! Možeš u to da veruješ ili ne veruješ, ali moja prijateljica je spasla život svog muža zahvaljujući ovom astrologu. Neću sada iznositi detalje ove priče, ali je užasna isto koliko i priča ovog autora!
  • Nema šanse! U redu, pretpostavimo da je rekla autoru da će se avion srušiti. I šta? Da li bi autor počeo da zove avio kompanije i da traži od njih da otkažu letove... Zato što mu je to rekla astrolog telefonom? Mislim, daj, odjebali bi ga. Ili bi ga poslali u ludnicu na pregled! Barem je autor živ. Ipak, plašim se i da pomislim kroz šta on sada prolazi... kakva psihološka trauma...
  • Ma daj, Miloše! Ovo nije nešto za zezanje... I ova karta koju je zadržao. I on piše nepovezano... možeš da vidiš koliko je nervozan...
  • Uradio sam ovaj test i astrolog mi je rekla da će sve biti u redu u narednim godinama! Jeee!
  • Bojim se da saznam svoju budućnost zato što to nije hrišćanski. Međutim, ako bi to moglo da sačuva nečiji život... Posebno ako u pitanju nije tvoj, već život nekoga iz tvoje porodice ili prijatelja. Verovatno bi trebalo da pozovem...
  • Jezivo! Toliko sam plakala kada sam saznala za ovu nesreću! Tvoj anđeo čuvar te je odveo na taj sajt i kod tog astrologa!!!
  • Isto to sam htela da napišem! Ako si preživeo ovu užasnu nesreću, to znači da si ovom svetu potreban zbog nečega! Hvala ti za link za sajt, i ja ću da uradim taj test.
  • VAU!!! Kliknuo sam na link! TO JE BAŠ TAJ SAJT I BAŠ TAJ ASTROLOG koji su pre nekoliko meseci predvideli katastrofu mom sinu!!! Tinejdžeri, budale... pa, nekoliko njegovih prijatelja je osuđeno na zatvor od 3 do 10 godina, a prijatelj mog sina se predozirao i umro. A ASTROLOG ME JE UPOZORILA NA TO!!! I JA SAM SVOG SINA ODVEO IZ GRADA ZA TO VREME!!! TREBALO JE DA BUDE TAMO, SA SVOJIM PRIJATELJIMA!!! Zahvaljujući ovom sajtu i astrologu, moj sin JE ŽIV I ZDRAV!!!

Vaš komentar