• ORVOSKÖNYVTÁR
 • ISMERTETŐ
 • ADATBÁZIS
MAGYAR ORVOSI PORTÁL
BEJELENTKEZÉS KÜLÖNLEGESSÉG ESEMÉNYEK HÍREK VIDEÓK KLINIKAI FIZIKAI ISKOLA SZÁMOLÓ DOKUMENTUMOK

TILTOTT FELFEDEZÉS: A mesterséges vörösvérsejtek mindössze 7 hét alatt véglegesen képesek megszüntetni a magas vérnyomást, valamint megerősítik az ereket és rendkívül hatékonyak az immunrendszer javításában!

Volt egy kínos pillanat a következő televíziós program forgatásán, amely az orvostudomány „legnagyobb neveit” is magával rántotta. Az egyik meghívott szakértő hirtelen eltért az előre megadott szövegétől. Kijelentésével teljesen ledöbbentette a stúdió közönségét. A legrövidebbet azonban kifejezetten az orvosi tisztviselők húzták.

A szívsebész a következőket jelentette ki: „Mostanában minden tele van a vírussal kapcsolatos információkkal, de afelett mindenki szemet huny, hogy van egy másik probléma, ami évente 1,5 millió emberi életet követel Magyarországon! Miért nem beszél senki a szív- és érrendszeri betegségekről? Miért hallgattok mindannyian arról, hogy ma már létezik egy olyan gyógyszer, amely teljesen megszünteti a magas vérnyomást?”

Magas vérnyomás! Ettől hal meg a legtöbb ember. Nem csak Magyarországon, hanem az egész világon. És ti mind úgy tesztek, mintha ez teljesen rendben lenne! Nem foglalkoztok az olyan készítmények felfedezésével, amely egyszer és mindenkorra megoldaná a problémát!

A szív- és érrendszeri problémák világvezető betegségnek számítanak halálozási szempontból. A szívrohamok és sztrókok 94%-a a magas vérnyomás miatt fordul elő. Egy szívroham vagy egy sztrók közbeni magas vérnyomás az esetek 89%-ában végzetes lehet. Ha konkrét számokról akarunk beszélni, a „természetes” halál körülbelül 77-78%-a mögött a magas vérnyomás áll. Még konkrétabban ez körülbelül 1,5 millió halálesetet jelent a tavalyi 2019-es évben, ti pedig csak becsapjátok az embereket, és elképesztő intézkedéseket vezettek be más, kevésbé veszélyes betegségek miatt.

„Emberek halnak meg az elhasznált szív- és vérerek miatt! Erről soha ne feledkezzetek meg!” – fakadt ki egyik szakértő vendégünk, Jónás Áron, miközben a többi vendég szó szerint megtámadta őt, és mindent megtett, hogy elhallgattassa.

A statisztikák sokkolóak! Vírusos, fertőző betegségekben évente 25 ezren halnak meg, miközben ez idő alatt közel 500 000 magyar hal meg szív- és érrendszeri problémákban.

A legnevetségesebb és legszomorúbb az egészben, hogy a súlyos esetek 99,87%-a érrendszeri betegségben szenvedőkből áll! Magas vérnyomású, gyenge szívű betegekből! Ha nem lenne ilyen nyilvánvaló a betegségük, a probléma tünetmentes maradna. Ők képezik a legfőbb kockázati csoportot. És ismét kiemelném, hogy erről senki nem beszél, mivel az azonnal a következő kérdést vonná maga után: Mivel kezelik az emberek ereit és szívét?

Teljes zavar öntötte el a stúdiót. A Budapesti Kutatóközpont képviselői és a pesti klinikák orvosai vitázni kezdtek, és folyton egymás szavába vágtak. A levegő teljesen megfagyott, és akkor hirtelen bevágtak néhány reklámot. Eközben pedig Jónás Áront kirúgták az őrök a stúdióból.

Ezt az epizódot végül nem adták le. De a stúdióban lévő közönség még biztosan sokáig emlékezni fog erre az incidensre.

Úgy döntöttünk, saját magunk kezdünk el kutatni, és megtaláltuk a szóban forgó szakértőt.

Tudósító: Kedves Áron úr, úgy tűnik, minden kollégája ismeri a TV-ben bekövetkezett botrányt. Nem félt az egésztől?

Szakértő Jónás Áron: Tudtam, milyen kockázattal jár, de egyszerűen nem tudtam tovább csendben maradni. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül az újításokat és utasíthatjuk el a speciális kezeléseket! Orvos vagyok, letettem a hippokratészi esküt, és követem is azt.

Örülök, hogy felvették velem a kapcsolatot, így az olvasók számára is meg tudom ismételni az elhangzottakat. Számos, akár súlyos betegségek kezelésére szolgáló készítmény fejlesztése van folyamatban. A kapzsiság és a megvesztegetés problémája azonban úgy gondolom, sajnos örökké meg fog maradni. Erre a problémára még egy vakcinát sem fejlesztettek ki.

Tudósító: Mit ért pontosan ez alatt?

Szakértő Jónás Áron: Arról a tényről beszélek, hogy vannak olyan betegségek, amelyeket az orvostudomány már évek óta kezel. Én például érrendszeri betegekkel dolgozom, és szívrohamot vagy sztrókot elszenvedő embereket rehabilitálok. És sajnos a megtévesztés igen gyakori az én szakterületemen.

Biztos vagyok abban, hogy ugyanez a helyzet a mozgásszervi rendszer és az emésztőrendszer kezelésén belül is. Minden olyan dolog, amit tünetek alapján kezelnek, megszabadít az aktuális panasztól, de nem állítja helyre a teljes egészséget.

És emögött a gyógyszeripari vállalatok és azok olyan orvosi képviselői állnak, akik egész Magyarországon belül zsarolják az orvosokat.

A VÉREREKET ÉS A MAGAS VÉRNYOMÁST ITT NEM KEZELIK

Tudósító: Szóval Ön most azt mondja, hogy egy modern, magas vérnyomásra való készítmény sem hatékony?

Szakértő Jónás Áron: Az emberek számára hivatalosan felírt, magas vérnyomás elleni gyógyszereknek csak egy fontos szerepe van: pénzt szednek ki a betegek tárcájából az orvosi oligarchák zsebébe.

Ezek mind legalizált drogok. Győződjön meg róla saját maga is! Ha egy páciens bevesz egy gyógyszert, az állapota javul. Amikor a gyógyszer hatása kimegy, a vérnyomás ismét megemelkedik. Minden gyógyszer így működik. Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, állandóan új „dózisra” van szükségünk.

Ne feledjük: vészhelyzet esetén a „kémiai” drogok elengedhetetlenek és rendkívül fontosak. Ezek a szerek életmentők, ha valaki sürgős segítségre szorul. Az első világháborúban például heroint használtak a csatatéren, hogy megvédjék a sérült embereket a fájdalom és a sokk okozta haláltól.

De ha állandóan pirulákat szedünk, az tönkre teszi a szervezetünket. Akárcsak a heroin. Igaz, nem annyira gyorsan, de a működési elv ugyanaz. Arról nem is beszélve, hogy további pirulákat kell vásárolnunk, hogy megszabaduljunk az első mellékhatásaitól. Aztán még többet, és még többet… Minél többet vásárolunk, annál inkább kedvezünk a gyógyszertáraknak és a gyógyszeriparnak.

Tudósító: De az emberek évekig élnek gyógyszereken…

Szakértő Jónás Áron: A drogfüggők is elég sokáig élnek. De milyen élet az ilyen?

Amikor állandóan fáj valakinek az ízülete… Amikor fiatal, kicsit több mint 50 éveseknél prosztatagyulladás alakul ki, és elveszítik a potenciájukat… Amikor a vese felmondja a szolgálatot, és az ödéma felüti a fejét… Először csak a lábak dagadnak fel, és alig tudunk járni. Aztán a belső szervek is, de annyira, hogy a gyomrunk hordó alakúvá válik.

Bizonyos pirulák hosszú távú szedése rákkeltő hatású. Nézzék csak meg a rákos betegségekről készített statisztikákat: na, ez az igazi járvány!

Nem beszélve az olyan apróságokról, mint az alvási problémák, fülzúgás, valamint a látás- és halláskárosodás. A listát a végtelenig lehetne folytatni. És az ok mindig ugyanaz – elhasznált, eltömődött erek, amelyeket senki nem kezel. Habár már létezik, és elérhető egy készítmény, ami fantasztikus eredményeket mutatott.

A magas vérnyomás kezelésére szolgáló termék nem lesz elérhető a gyógyszertárakban

Tudósító: A forgatáson elkezdett beszélni egy korszakalkotó, magas vérnyomás kezelésére szolgáló termékről, de szó szerint kirúgták a stúdióból. Mi ez a készítmény? Miért reagáltak úgy a gyógyszerészek erre, mint a vámpírok a napfényre?

Szakértő Jónás Áron: A „Cardiol“ biológiai termékről kezdtem el beszélni. Ez egy egyedi, aktív, növényekből és vitaminokból álló készítmény.

A Cardiol a Magyar Molekuláris Biológiai központ egy terméke. Gyakran csak „mesterséges vörösvérsejteknek” nevezik, mivel a Cardiol serkenti az új vörösvérsejtek termelését, amelyek egyébként az erek tisztításával és „helyreállításával” foglalkoznak.

A Cardiol megtisztítja az ereket, illetve hosszú évekre normalizálja a vérnyomást. A terméket nem kell örökre alkalmazni. Mindössze 7 hét alatt az teljesen helyreállítja az érhálózatot, a vérnyomás pedig 120/80 lesz a következő 5 évben.

A Cardiol megrendelése 50% KEDVEZMÉNNYEL

Tudóscsapatunk a Cardiol fejlesztéséért terápiás biológiai nemzetközi díjat kapott. A magas vérnyomás és az érrendszeri problémák kezelésében ez egy innovatív áttörésnek számított.

A logika azt diktálná, hogy egy ilyen volumenű elismerés után a gyógyszertáraknak sorban kellene állniuk a Cardiol eladási jogaiért. De nem! Teljes, halálos csönd volt. Úgy tűnt, senki nem vette észre az áttörést.

Az orvosi vállalkozások képviselői kifejezetten utálják a terméket. Több száz gyógyszerük, valamint értékesítési és bevételi terveik vannak. Ezeket a célokat a Cardiol egyedüli segítségével nem tudnák elérni. A készítmény 7 hetes kezelése után az emberek teljesen elfelejtkeznek a gyógyszertárak létezéséről.

Ezért is utálják annyian a Cardiol terméket. Teljesen azonban nem tudják kiutálni, mivel a készítmény számtalan nemzetközi elismeréssel, bizonyítvánnyal, tudományos cikkel és több ezer elégedett beteggel büszkélkedhet. Ezért úgy döntöttek, bojkottálni fogják. Úgy fognak tenni, mintha a Cardiol nem létezne. Amikor az adásban elkezdtem erről beszélni, teljes agresszióval reagáltak rám.

Természetes formulájának köszönhetően a termék teljesen biztonságos. Minden magas vérnyomásban szenvedő ember alkalmazhatja. Ez az első olyan készítmény, amelyben egyesítésre kerültek a vérnyomás helyreállításában segédkező legaktívabb összetevők. A Cardiol számtalan klinikai vizsgálaton esett át és észrevehetően pozitív eredményeket mutatott.

A test öngyógyításának megkezdése

Tudósító: Mi ellen harcol a Cardiol?

Szakértő Jónás Áron: A Cardiol legfőbb célja a vérerek helyreállítása. Ez az az alapelv, amely egészséget eredményez.

A Cardiol a következő 3 fázison keresztül állítja helyre a vérereket:

 • Koleszterinplakkok lebontása;
 • Vérerek sérült falainak „megjavítása”;
 • Agyi idegi impulzusok vezetőképességének javítása.

A véráram helyreállítása és az érfalak megerősítése láncreakciót vált ki a szervezet helyreállításának folyamatában. Rejtett immunerők aktiválódnak, és a test elkezdi gyógyítani önmagát.

Ezt az öngyógyítási folyamatot autoregenerációnak hívjuk. Ez a mechanizmus természetesen is kialakul a szervezetben, a Cardiol pedig a katalizátor, a kulcs, amely „beindítja” ezt az úgynevezett autoregenerációt.

7 betegségtől való megszabadulás, 7 hét alatt

Tudósító: Mit kap a páciens egy Cardiol kezelés után?

1. Űrhajósokéhoz hasonló vérnyomás

Először a magas vérnyomás teljesen megszűnik. A Cardiol 7 hetes rendszeres szedése mellett a szervezet érhálózata teljesen megújul. Az erek rugalmassá és erőssé válnak, más szóval életre kelnek, valamint a vérnyomás-ingadozás is könnyen kiküszöbölhető. Nem számít, hogy stressz vagy fizikai aktivitás áll a dolog mögött, a megújult erek minden esetleges kilengést helyreállítanak, és megőrzik a 120/80-as vérnyomást.

Kattints ide, és tudd meg, hogyan rendelhetsz akciós áron

2. Agyi funkciók javulása

A Cardiol kezelése után az agyi vérkeringés és funkciók 73%-ot javulnak.

A páciensek örömmel fedezik fel a következő eredményeket:

 • Memóriajavulás;
 • Jobb alvásminőség, semmi fáradtság vagy gyengeség;
 • Semmi fülzúgás;
 • Semmi fejfájás.

3. Látásélesség javulása, szaruhártya helyreállása

A Cardiol nem csak a nagyobb ereket, az artériákat és még a legkisebb kapillárisokat is kitisztítja. Ezekből nagyon sok van a szemünkben. Ez a retina sejtjeinek megújulásához és a szem izomtónusának javulásához vezet.

 • A látásélesség 20/10-ről 20/40-re javul;
 • A szemnyomás normalizálódik;
 • A szürkehályog tünetei csökkenek.

4. Duzzanatok megszűnése

A vesék megfelelő működése és a szervezeten belüli folyadék-anyagcsere helyreáll. A vesék leállnak a víz visszatartásával, és többé nem lesz szükség vízhajtók szedésére.

 • Megszűnik a lábfájdalom és a duzzanatok;
 • A gyomor mérete csökken, mivel a szervek duzzanata is csökken;
 • A tüdőkben lévő folyadék eltűnik, a légzés pedig könnyebb lesz.

5. Aranyér és prosztatagyulladás tüneteinek enyhülése

A gyenge, sérült vérerek a legfőbb kiváltó okai a következő, gyakori betegségeknek:

 • Visszerek;
 • Aranyér;
 • Prosztatagyulladás;
 • Erekciós rendellenesség.

Egy teljes Cardiol kezelés minden szerv vérerét helyreállítja. Miután az ok megszűnik, a betegség kellemetlen tünetei is csökkennek, sőt, az esetek 73%-ban teljesen eltűnnek.

A férfiakat különösen lenyűgözi a termék mellett tapasztalt potenciajavulás. Még 70 éves korban is meglepetten tapasztalják, hogy a férfierő visszatér hozzájuk.

6. Szív helyreállítása

Az aorta megtisztítása jótékony hatással van a szívizomtónusra. A tachycardia az esetek 93%-ában elmúlik, az ischemia pedig az esetek 99%-ban teljesen gyógyítható.

 • A pulzus helyreáll;
 • A szívfájdalom elmúlik;
 • A szívroham kialakulásának kockázata 17-szeresére csökken.

7. Immunrendszer működésének beindulása

A csontvelőn belüli vérellátás javul, amely az immunsejtek termeléséhez is hozzájárul. Ez a test védekezőképességét is növeli.

Az immunrendszer nem csak a vírusoktól véd meg. Egy erős immunrendszer legfőbb feladata, hogy védelmet biztosítson a rákos sejtek ellen. Egy erős immunrendszer felismeri és idővel elpusztítja a rákos sejteket. Nem engedi a tumorok kialakulását.

A közel 50%-ban működő immunrendszer leküzdhetetlen akadályt jelent a vírusok számára. És ez manapság főleg nagyon fontos!

Az Egységes Gyógyszerészeti Hálózat képviselője letette a telefont, miután meghallotta, hogy a Cardiol termékről lesz szó

Hogyan szerezhető meg a Cardiol termék

Tudósító: Az ország gyógyszerészeti Kovács Martinnal való beszélgetés után egyértelművé vált, hogy a Cardiol jelenleg nincs, és nem is lesz elérhető a gyógyszertárakban. Az emberek azonban most is hozzá tudnak jutni, igaz?

Szakértő Jónás Áron: Igen, minden magyar lakos meg tudja rendelni online, közvetlenül a gyártól a Cardiol terméket. Gondoskodni fogunk arról, hogy ezt a lehetőséget a drogériák viszonteladói ne használják ki.

Tudósító: Történt már ilyen?

Szakértő Jónás Áron: Sajnos igen. A ravasz vállalkozók egy új cselszövéssel álltak elő. Kedvezményesen rendelték meg a Cardiol készítményt az idősek számára, majd egyszerűen magasabb áron újraértékesítették.

Egy gyógyszertárban például 162 800 Ft-ért árulták a 7 hetes kezelésre elegendő terméket! Ez tudja, egyáltalán nem elfogadható. Tehát az embereknek ébernek kell lenniük. Saját rendeléssel nem kell több százezer forintot kifizetni a közvetítőknek.

Tudósító: Miért online lehet megrendelni a Cardiol készítményt?

A következő három ok miatt:

 • Minőségi garancia. A Cardiol a gyárból közvetlenül a vásárlóhoz kerül kiszállításra;
 • Közvetítőkkel szembeni védelem. Így senki nem nyerhet több százezer forintot a viszonteladásból;
 • Gyors szállítás.

Nyugdíjasoknak fenntartott kedvezmény

A szociális támogatási alap programja jelenleg 5 megyében működik. Ezen a programon belül 50% kedvezménnyel vásárolható meg a Cardiol. Ez az ajánlat a betegségmegelőzési program része.

A kedvezmény elsősorban a következő megyében élő, 47 évnél idősebb embereket érinti:

Budapest

Ezért is szeretném felhívni a figyelmét az embereknek arra, hogy ne vesztegessék tovább az idejüket. Nincs második esély! Nem tudjuk, még mennyi ideig fog tartani a program, és hány Cardiol csomag lesz elérhető.

Szerezd meg a Cardiol terméket most!

A Cardiol szociális támogatási programon belüli rendeléséhez csak a mobiltelefonodra lesz szükség.

Add meg telefonszámod a jelentkezési űrlapon belül, és kattints a Cardiol megszerzése gombra.

Fontos! Telefonszámonként csak egy jelentkezést lehet kitölteni!

A jelentkezések most 24/7 kerülnek elfogadásra. De előfordulhat, hogy egy kicsit tovább kell majd várnod a nagy terhelés miatt.

Figyelem!

Győződj meg róla, hogy a weboldalon egy védő hologram is legyen:

A védő hologram jelenti a 100% minőségi garanciát. Ez jelzi azt, hogy a hivatalos weboldalon jársz, itt az eredeti Cardiol terméket küldjük majd el neked a megfelelő tanácsokkal és támogatással biztosítva.

A következő dátumon az akciós áron elérhető termékek száma a következő:

23 db.

Régió ellenőrzése: régiód jelenleg a támogatási rendszer alá tartozik*

A hivatalos megrendelői űrlap

Szám: 29 982/30 000 nyomtatvány
A Cardiol akciós áron való megvásárlásához a következő áron: 9900 FT
A Cardiol akciós áron való megvásárlásához lentebb csak telefonszámunkat kell megadnunk, majd meg kell nyomnunk a "RENDELÉS LEADÁSA" gombot.
A jelentkezések elfogadásának határideje:00:00
* Adataid közvetlenül a gyártóhoz kerülnek továbbításra. Ehhez egyedül csak a gyártó fog tudni hozzáférni.

Hozzászólások

Oláh Gizella Ha tehetném, azonnal betiltatnám ezt a csatornát, állandóan hazudnak, úgy táncolnak, ahogy a pénzt adók fütyülnek nekik!! Csodálom ennek a férfinak a bátorságát, de gondolom, nem lesz túl jó karrierje ezek után.
Török Tamás A karrierje még csak most fog elindulni! Ha kiállsz az igazságért, nyerni fogsz! Ő nem fél beszélni arról, ami tényleg segít, az emberek kiállnak majd mellette! Úgy gondolom, én is hallgatni fogok rá, és megrendelem a Cardiol terméket.
Rozsdás Marika Több éven át szenvedtem magas vérnyomásban, gyakran még el is ájultam, a kollégáim már hozzá is szoktak az egészhez. Egy kis időjárás-változás, és a vérnyomásom már fel is ment, kicsit aggódtam, és azonnal elfáradtam. Esténként tachycardia gyötört. Az orvosok állandóak a sztrók lehetőségével rémisztgettek, mivel az ereim nem bírták az ilyen szintű ingadozást. Nagyon ijesztő volt az egész, mivel a férjem is sztrókban halt meg. Véletlenül találtam rá a Cardiol termékre: rábukkantam a cikkre, és úgy döntöttem, kipróbálom. Már egy hónapja teljesen megfeledkeztem a fáradtságról és a vérnyomás-ingadozásról. Frissnek és fiatalosnak érzem magam. Mindenkinek ajánlani tudom!
Katalin, 82 Marika, elmondanád kérlek, hogyan alkalmaztad? Honnan sikerült megrendelned?
Rozsdás Marika Itt rendeltem meg. A használat nagyon egyszerű, csak reggelente és esténként kell.
Magyar Ferenc El tudnád mondani, hogy van-e bármilyen allergiád? Szinte minden gyógyszerre intoleranciám van, a vérnyomásom pedig már nagyon régóta problémát jelent…
Rozsdás Marika Ferenc, a termék összetevője teljesen természetes, főleg kivonatokból áll. Ha a természetes készítményekkel nincs bajod, nos, akkor ez is nagyszerű lehetőség lehet!
Kiss Szintia Orvos vagyok, és azt elárulhatom, hogy a magas vérnyomás rövid időn belül lebéníthatja az embert. Ezért jobb, ha minél előbb gondoskodunk a vérnyomás normalizálásáról. A Cardiol nem csak egy vérnyomás-stabilizáló készítmény, megelőzés szempontjából is tökéletes. Sajnos a mai statisztikákból az derül ki, hogy a halálesetek 70%-át szívroham vagy sztrók okozza a 60 feletti emberek esetében. Az emberek még azelőtt halnak meg, hogy nyugdíjba mehetnének! Mindenkit arra bíztatok, hogy figyeljen oda az egészségére, és kezelje a tüneteket, mielőtt még az erek eltömődnének. A Cardiol nem drága, és elég hatékony ahhoz, hogy kiérdemelje a helyét az elsősegély dobozban!
Veres Zsuzsanna Szintia, igazad van! Az apámnak is hirtelen lett sztrókja, és a munkahelyén halt meg. Mindenkit teljesen ledöbbentett a dolog… Ma már mindig kéznél van otthon a vérnyomásmérő, és rendszeresen megkérem a férjem és az anyám, hogy mérje meg a vérnyomását. Megrendeltem a Cardiol terméket, megelőzésként biztos ez a legjobb!
Nagy István Én is rendeltem egy kezelésnyit a cikk elolvasása után, és az akció keretein belül sikerült a termékhez jutnom! Holnap fogom átvenni a postán. Meglepett, hogy ilyen gyorsan szállították ki a városba.
Lajos Lilla Szintia, orvosként meg tudnád mondani, miért annyival jobb a Cardiol a hagyományos, kórházakban is felírt gyógyszereknél?
Szakértő Jónás Áron Lajos, más gyógyszerészeti termékek működési elvével ellentétben a Cardiol nem csupán a magas vérnyomást állítja helyre, annak kiváltó okával is leszámol. Elég, ha 2-3 évente elvégzünk egy teljes kezelést a készítménnyel. Minden jót! Jónás Áron, szakértő
Kiss Szintia A természetes, májra és nyelőcsőre nem káros összetevők állnak ennek a hátterében. A készítmény hatékonyan erősíti meg az erek falait, felerősíti a szervezetet és öngyógyító módba „állítja” azt. Ez egy olyan innovatív megközelítés, amit még csak nagyon kevés gyógyszertár tudott elsajátítani, mivel ez egy igen drága technológia. A Cardiol terméknek tökéletes a formulája.
Ráhel 2302 Most itt akciós ajánlat van a termékre, 50% kedvezményért tudunk hozzájutni!
Márk 1214 Az orvosi főiskolán nemrég egy professzor beszélt nekünk erről. Úgy tűnik, felfedeztek egy olyan természetes alkotóelemes kombinációt, amelyek közösen erősítik egymást és képesek megerősíteni az érfalakat. Ezt eléggé érdekes volt megtudni.
Seres Kitti Mik az összetevők?
Márk 1214 Amit biztosan tudok, az az ázsiai gázló, a mangó és az acai – ezeknek a növényeknek rendkívül magas a vitamintartalma, és az alkotóelemek meg tudják erősíteni a vérerek falait. Mellesleg a készítményben fellelhető gyógynövények listája rendkívül hosszú, én pedig nem emlékszem mindegyikre. Röviden összefoglalva: bizonyos alkotóelemek megerősítik a vérereket, mások csökkentik a koleszterinszintet és elégetik a kialakult plakkokat, miközben olyanok is vannak, amik hozzájárulnak az immunrendszer serkentéséhez.
Arató Abigél Az orvostanhallgatóknak nagyszerű a memóriájuk! :)
Seres Kitti Köszönöm! Megtaláltam az oldalon a termékleírást, tényleg nagyon sok minden van benne.
Miklós Júlia Mindig a természetes készítmények a legjobbak! Az egész nyelőcsövem leégettem a gyógyszerekkel. Ezek egy dolgot megjavítanak, és valami mást tönkretesznek. Nagyon jó, hogy az orvostudomány most a gyógynövények irányába mozdul.
Szakértő Jónás Áron Miklós, sajnálom a történteket. Szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy a Cardiol terméket habozás nélkül, bármikor elkezdheted használni. Nincs mellékhatása, a formuláját hivatalosan is jóváhagyták, és a benne lévő összetevők teljesen biztonságosak számodra. Jó egészséget kívánok! Minden jót! Jónás Áron, szakértő
Ács Luca Van olyan, aki már tényleg kipróbálta? Vannak valós visszajelzések? Gyakran szédülök, de nincs időm orvoshoz fordulni.
H. Nóra Én minden reggel használom a Cardiol terméket! Egy hónappal ezelőtt fedeztem fel a készítményt. Most tényleg sokkal jobban érzem magam, előtte mindig attól féltem, hogy el fogom veszíteni az eszméletem a metróban, a vérnyomásom állandóan leesett. :(
Kovács Rebeka Magamnak rendeltem belőle, és tegnap vettem át a postán. Este vettem be először, és sokkal jobban éreztem magam, a fülzúgásom azonnal elmúlt. Továbbra is szedni fogom.
Gulyás Bernadett Ez a második alkalom, hogy rendelek a Cardiol termékből magamnak és a szüleimnek. Ez egy nagyon jó termék! Súlyos migrénjeim voltak, gyakran sötétedett el a látásom, és még az is előfordult, hogy elájultam. A Cardiol segített ezektől megszabadulni, csak ajánlani tudom!
Polgár Kinga Mennyi pozitív visszajelzés, köszönöm lányok! Biztosan rendelni fogok belőle a szüleimnek!
Soros Gabi1 A Cardiol tökéletesen helyreállítja a vérnyomást és javítja az általános jólétet. Mindig az asztalomon van, nem tudok nélküle elmenni.
Sipos Vivienn Már régóta ismerem a Cardiol terméket, nagyon sok pozitív visszajelzés van róla. Azt mondják, ez a készítmény alapvető a sztrók utáni felépüléshez. A szüleimnek is rendeltem belőle, jobb megelőzni a dolgot!
F. Richárd Mondjátok el légy szíves, honnan tudok rendelni, hogy biztosan ne hamisítványt vegyek!
Nagy Anna Mennyi kamutermék van!!! Innen érdemes megvenned! Látsz hologramot a jelentkezési űrlapon? Ez jelenti azt, hogy 100%-os biztossággal eredeti Cardiol termékkel van dolgod.
Takács Milán A nagymamámnak is van, egyszer a másnaposságomra vettem be belőle – segített!:))))
Szakértő Jónás Áron Takács, ha azt nézzük, hogy a Cardiol helyreállítja az artérián belüli vérnyomást és megszabadít az érgörcsöktől, a termék a másnaposság tüneteinek kezelésére is használható. Egészségügyi szakértőként azonban nem ajánlom a túl gyakori alkoholfogyasztást. Minden jót! Jónás Áron, szakértő
Sára777 Az anyukámnak rendeltem belőle, a futár hívott is, hogy holnap már ki fogja szállítani. Később majd leírom a benyomásaim.
Asztalos Zoé Nagyon remélem, hogy a Cardiol segíteni fog! Nagyon magas a vérnyomásom, már a második hete fekszem az ágyban. :(
Szakértő Jónás Áron Asztalos, kérem, számoljon be később a kezelés hatásáról. Tisztelettel: Jónás Áron, szakértő
Malom Krisztina A szüleim üdülni mentek, és ott kaptak megelőzés céljából egy Cardiol készítményt. Anyukám most nagyon boldog, hogy akciós áron elérhető. Azt mondja, sokkal jobban érzi magát a termék mellett!
Dóra Láttátok az elektrokardiográfiámat? 3 hónapja készült a Cardiol segítségével, a szívem pedig ma már normálisan ver! És edzek is… Annyira örülök magamnak!
Márton 86 Ez egy vicces doki, akár Dr. House! Megjegyzem ezt a nevet, nyáron biztosan fogok magammal vinni a faluba belőle, az idős embereknek ott mindig ilyen jellegű problémájuk van.
Regős Bíborka Elolvastam a Cardiol termékleírását. Meglepett, hogy az acai bogyóknak ilyen hatásuk van! De gyógyszerészként egyvalamit elmondhatok: igen, ilyen összetevők kombinációjával valóban fokozható az immunrendszer működése. Megrendeltem egy kezelésnyi adagot, hamarosan ki is fogom tanulmányozni.
Sass Sára Vitaminok helyett a Cardiol terméket alkalmazom. Javítja az általános jólétet, és sokkal jobban működik az agyam tőle! :)
Kis_farkas13 Az oldalon hatalmas kedvezmény van a Cardiol termékre, igaz ez?
Moldva Lajos Ha ez a termék olyan jó, mint aminek mondják, akkor egy igazi megváltás. Több éven át magas vérnyomás gyötört, és szinte az összes gyógyszerre allergiás vagyok.
Erdős Eszter Édesanyámnak rendeltem belőle. 2 éve sztrókban veszítettük el édesapámat, anyukámat már nem szeretném. Az érrendszeri problémák túl gyorsan viszik el az embereket…
Mária1111 Mindig van egy Cardiol az elsősegély csomagomban. A megelőzés sokkal jobb a mentőinjekcióknál!
Eszes Andrea Isten segítsen rajtunk!
A Cardiol megrendelése 50% KEDVEZMÉNNYEL